september 2024 arkiv

Höstens städdag 6 oktober

Söndagen den 6 oktober är det traditionsenlig städdag i föreningen där vi hjälps åt att hålla området fint,umgås med våra grannar och håller våra underhållskostnader låga.Vi har en del skötsel av gemensamma ytor upphandlat via Anderssons men våra egna häckar, rensningav löv i stuprännor och ta bort ogräs på grusgångarna framför och bakom bostaden ansvarar …

Fortsätt läsa

Garantiarbeten solceller klart

För några veckor sedan mailade vi ut om att garantiarbeten på våra solceller skulle genomföras. Detta ärnu åtgärdat och våra solceller är nu fullt fungerande igen.

Nya rutiner för systematiskt brandskydd och elsäkerhet

Styrelsen har under våren och sommaren arbetat fram nya rutiner för systematiskt brandskydd(SBA) och elsäkerhet i våra fastigheter. Det innebär bland annat att en rondering kommer att skevarje månad i dom gemensamma ytorna vi tittar på dessa saker. Inne i lägenheterna är detfortsatt ni som medlemmar som är ansvariga för att se till att ni …

Fortsätt läsa

Vi hjälps åt att hålla skadedjur borta

Nu när hösten börjar närma sig och temperaturen sjunker är det extra viktigt att vi är måna omatt inte lämna framme matrester eller liknande utomhus. Det är ett enkelt sätt att hållaovälkomna skadedjur borta från våra fastigheter.

Elpris juni-augusti

Nu är elpriset för sommarmånaderna fastställt och det nya elpriset är 1,46 kr / kWh inklusivemoms. Solcellerna har under denna period hjälpt till att minska kostnaden med 0,13 kr per kWhså vi håller tummarna för en fortsatt solig höst.